Over ons

Over BabyBallers

Wil je iets meer te weten komen over wat we bij BabyBallers doen?

Lees dan verder. We nemen je mee door de manier waarop we onze lessen programmeren en het soort ontwikkeling dat je kind kan verwachten.

Dus laten we meteen van start gaan met enkele van de ongelofelijke ontwikkelingen die de kinderen tijdens onze sessies zullen doormaken. #Spelenderwijs Leren

Ons Uitgangspunt

BabyBallers

Onze jongste klas. Al vanaf 18 maanden kunnen kinderen essentiële bewegingsvaardigheden oppikken. Met behulp van verschillende leermethoden zullen wij vormen, kleuren, getallen en lichaamsdelen aan uw BabyBaller aanleren. Met het nodige geduld en doorzettingsvermogen merken we dat het kind na herhaaldelijke lessen inzichten verwerft, waarbij het dribbelen en schoppen iets minder rommelig wordt.

VERSCHILLENDE LEEFTIJDSGROEPEN

MiniBallers

We trainen onze BabyBallers ook in het leren door het gebruik van kleuren. We gebruiken felgekleurde kegels en in veel van onze spelen moeten de kinderen de juiste kleuren leren herkennen.

Tellen en getallen vormen ook een belangrijk onderdeel van onze sessies. We vinden dat ‘leren door te spelen’ deze kanten van de ontwikkeling van een kind helpt. Verbeelding en creativiteit zijn ook een belangrijk facet van onze methodiek. In veel van onze spelen spreken we de fantasie bij de kinderen aan, bijvoorbeeld om zich de kegels voor te stellen als bomen en een van onze coaches als de grote boze wolf!

BabyBallers is ook een super weekmoment voor ouder-kind binding. We moedigen ouders en grootouders aan om mee te doen, en de kinderen zijn er echt dol op! BabyBallers geeft je de perfecte week- of weekendactiviteit om meer betrokkenheid te creëren, dit in een leuke en veilige omgeving.

HUN SPEL VERDER VERBETEREN

Ballers

Naarmate uw kinderen ouder worden, kunnen onze Ballersessies hen helpen om hun spel verder te verbeteren. We gaan ons ook wat meer richten op de ontwikkeling van hun balvaardigheid en sociale ontwikkeling. Ons belangrijkste doel is om hen een voorsprong te geven als ze lid worden van een team/club. We kunnen ook zelfs enkele exitroutes voor hen voorstellen zodra ze hun laatste weken bij Ballers naderen!

Getuigenissen

NEEM NU CONTACT MET ONS OP NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Beperkte plaatsen beschikbaar

Scroll naar top